“MATRUŞKA OYUN İÇİNDE OYUN” SEYDİŞEHİR'DE SAHNELENECEK

matruşka tiyatro 1Seydişehir Belediyesi, düzenlediği kültürel etkinlikler kapsamında birbirinden güzel ve çarpıcı tiyatro oyunlarını Seydişehir halkı ile buluşturmaya devam ediyor.

Ayşe Bayyurt’un kaleme aldığı, Hakan Sönmez’in yönettiği “Matruşka Oyun İçinde Oyun” adlı tiyatro oyunu Seydişehir Belediyesi  tarafından izleyicilerle buluşturuluyor.

Tiyatro oyunu yakın zamanda yaşanan 15 Temmuz darbe girişimini de konu ediniyor. Cumhuriyetin kuruluşundan sonra Türkiye tarihinde yaşanmış olan siyasi olayların mizahi bir dille ele alındığı oyunda, çok sayıda usta oyuncu yer alıyor.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediye Düğün Salonunda 10 Şubat Cuma günü ücretsiz olarak Saat 14.00 ve 20.00’de sahnelenecek ,“Matruşka Oyun İçinde Oyun” adlı tiyatro oyununa tüm Seydişehirlileri davet etti.

Son Düzenlenme Pazartesi, 06 Şubat 2017 12:15

EN GÜZEL İNSAN