BAŞKAN TUTAL, GENÇLERLE BULUŞTU

ff6dfe0b f0ca 4652 9633 988b1c01e237 KopyaBelediye Başkanı Mehmet Tutal, genç öğrenciler ile bir araya geldi.

Öğrencilere başarıya ulaşmanın yollarını anlatan Başkan Tutal,”Seydişehir eğitim düzeyinde çok iyi, gençlerimizin akademik başarıları bizim için önemli” dedi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, gençlik buluşmalarını sürdürüyor. İlçede okullarda düzenlenen programlara katılan Başkan Tutal, Belediye Meclis Toplantı Salonunda kendisini ziyarete gelen  öğrenciler ile buluştu.

Sosyal faaliyetlerin içerisinde olan öğrencilerin, ileri ki hayatlarında daha başarılı olduklarını kaydeden Başkan Tutal;” Sosyal faaliyetlerin içerisinde olan öğrencilerimiz ticarete atıldılarsa başarılı oldular. Memuriyete atıldılarsa da o yerde mutlaka idareci rolündeler” dedi.

Başkan Tutal;”siz sosyal çalışmalarımızda köprü görevi göreceksiniz. Sizin gençlik adına, orta öğretim öğrencileri adına yapacağınız çalışmalara biz her zaman destek vermeye hazırız. Şunu asla unutmayalım gençler, kendi tarihi değerlerimizemutlaka sahip çıkmamız gerekiyor. Bizim kendimizden başka dayanacağımız kimse yok. Bizim yardım alabileceğimiz ve sığınabileceğimiz hiçbir yer yok. Bunun için bizim kendimize ve kendi değerlerimize sahip çıkmamız gerekiyor. Eğitim alanında başarılı olmamız ve hızlı bir şekilde bu ülke gelişirken bu ülkenin önüne set olan ihanet şebekelerine karşı bunların kim olduğunu bilmemiz ve bunlara karşı dik durmamız gerekiyor. Bu millet, bu gençlik, hepimiz beraber olup 15 Temmuz ‘u atlattık.Yapacağınız çalışmaları bu ruhla yapmamız gerekiyor.Ben hepinize kolaylıklar diliyorum” dedi.

Başkan Tutal, daha sonra öğrencilerin talep ve isteklerini dinleyerek çalışmalarında yardımcı olacaklarını kaydetti.

Son Düzenlenme Çarşamba, 08 Şubat 2017 10:48

EN GÜZEL İNSAN