BAŞKAN TUTAL BEYŞEHİR BİRLİK MUHTARLAR DERNEĞİ'NİN DÜZENLEDİĞİ GECEYE KATILDI

8c053a65 2acc 49d9 a8f5 cfe33f18b18cBelediye Başkanı Mehmet Tutal, Beyşehir Birlik Muhtarları Derneği tarafından düzenlenen arabaşı buluşmasına katıldı.

Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri Taşköprü Aile Çay Bahçesi'nde gerçekleştirilen, Seydişehir, Beyşehir, Hüyük ve Derebucak İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları ve mahalle muhtarlarının katıldığı programda  yapılan protokol konuşmalarında birlik ve beraberlik mesajları verildi.

BAŞKAN TUTAL"TOROSLAR'IN ETEĞİNİN İNSANLARI AYNI KADERİ, ACIYI PAYLAŞIYOR"

Birlik ve beraberlik noktasında geceyi düzenleyen Beyşehir Birlik Muhtarları Derneği Başkanı Faruk Koçer'e teşekkür eden Başkan Tutal "Birlik ve beraberlik Allah birliğimizi daim eylesin. Ve aynı kaderi paylaşan insanlar, bölgenin insanlarıyız. Derebucak’ından Hüyük’ünden Doğanhisar’ından Beyşehir abiliğinde, Seydişehir abiliğinde Yalıhüyük Ahırlı Bozkır havzası Torosların eteğinin insanları aynı kaderi aynı acıyı paylaşan insanlarız. Biz bir araya geldiğimizde yaptığımız çalışmaları beraberce götürdüğümüzde sonuç almamız daha güzel olacaktır. Ve elhamdülillah biz bunu belediyeler olarak yapıyoruz. Belediye başkanı arkadaşlarımız olarak beraber çalışıyoruz. Muhtarlarımız olarak sizler bir araya geliyorsunuz bunları yapabildiğimiz zaman artık hiç kimse bize hiçbir alanda üzerimize gelip operasyon yapamayacaktır. Bu duygu ve düşüncülerle ben hepinize saygılarımı sunuyorum. Bu programı düzenleyen kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Özellikle Seydişehir Belediye Başkanı, Seydişehir Muhtarları ve Kaymakamımız, İlçe Başkanımız olarak misafir olarak katıldık. İnşallah birlikteliğimizi devam ettirelim. İnşallah Allah nasip ederse önümüzde ki kış döneminde bu organizasyonu Seydişehir'de yapmayı arzu ediyoruz. Şimdiden sizleri davet ediyoruz" dedi.

BAŞKAN ÖZALTUN "MUHTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Bölgede yürütülen çalışmalarda mahalle muhtarlarının verdiği destek sayesinde çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Beyşehir Belediye Başkanı Özaltun ;"

Allah’ım birlik ve beraberliğimizi bozmasın gerek ülkemizin gerek bizlerin. Allah’ım sizlerin ve bizlerin hizmet aşkını söndürmesin inşallah. Seydişehir’e de Hüyük’e de Derebucak’a da Beyşehir’e de gerçekten son 50 yılın en fazla kar yağışını aldık. Mahalle mahalle muhtarlarımızla istişare ederek, onlarla görüşerek ve özellikle muhtarlarımıza biz 2014 – 2015 yılında verdiğimiz kar ataşmanlarıyla traktörlerini çıkartarak mahallerinde ki karları temizledi. Bu mücadele de bu kar temizleme işinde bizlere destek olan bütün muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra ki süreçte sadece kar temizleme işinde değil 2017’ler 2018’ler 2019’larda birlik beraberlik çerçevesinde bu ülkemize bu memleketimize hizmet edecek çok çok zamanlarımız olacak inşallah. Yeter ki birlik olalım, beraber olalım ve ülkemizin mutluluğu daim olsun. Gerisi Allah’ın izni ile gelecektir. Tekrar bu programı organize eden hatta geçen sene de düzenlenerek geleneksel hale getiren başta Birlik Muhtarlar Dernek Başkanımız Faruk Koçer’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

BAŞKAN ŞAHİN"BİZİM DOSTUMUZ SADECE BİZİZ"

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin 15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişimine dikkat çekerek ,"Bizim dostumuz sadece biziz. Suriye'nin başına gelen,bizim başımıza gelse gideceğimiz bir yer var mı? Yok. Onun için bu birlik ve beraberliğimizi çok sıkı tutalım. Bu beraberliğimiz ne kadar güçlü , ne kadar kuvvetli olursa bizimle kimse başa çıkamaz" dedi.

Arabaşı etkinliğini geleneksel hale getirdiklerini kaydeden Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer ;"bu etkinlik bünyesin istişare toplantısında biraraya geliniyor. Birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz.Dertlerimizi, sevinçlerimizi paylaşıyoruz. Bu etkinlikte aynı havzanın içerisinde olma samimiyeti ile birarada olmak istedik. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Son Düzenlenme Perşembe, 16 Şubat 2017 15:01

EN GÜZEL İNSAN