BELEDİYE BAŞKANI TUTAL'DAN TIP BAYRAMI MESAJI

DSC 0018 KopyaBelediye Başkanı Mehmet Tutal, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak sağlık alanında çalışanların bayramını kutladı.

Başkan Tutal kutlama mesajında ; Sağlık alanında gece gündüz her yerde, her koşulda büyük özveriyle, heyecanla görev yapan, kendisini "insana hizmet" ilkesine adamış doktorların ve sağlık personelinin bütün çabası hastalanan insanları en hızlı şekilde sağlığına kavuşturmak, aynı zamanda sağlıklı olan insanların da sağlığını korumaktır.

'Önce insan' anlayışının benimsendiği günümüzde, herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması büyük önem taşımaktadır.Hükümetimiz son 10 yıldasağlık alanında ciddi yatırımlara imza atmıştır. Başta hekimlerimizin yaşam standartları olmak üzere; ülkemizin dört bir yanında açılan yeni hastaneler, ek binalar, sağlık ocakları ve tabii ki sağlık reformu ile birlikte ülkemiz dünyanın bir çok ülkesinde konuşulan; dünya sağlık kuruluşları arasında itibarlı bir konumuna yükselmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle; insan sağlığının korunmasında ve geliştirilmesinde, mesleklerini sürdürürken gösterdikleri takdire şayan gayret ve fedakarlıkları için tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, kendilerine meslek hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

EN GÜZEL İNSAN