KONYA GENÇLİK MECLİSİ KUĞULU PARKTA

MECLİS 1Seydişehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri, Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisini Kuğulu Parkta ağırladık

Kuğulu mesire alanında bulunan Ferzene mağarasına doğa yürüyüşü düzenledi.

Kuğulu mesire alanında bulunan, Ferzene mağarası doğa yürüyüşüne Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Bünyamin Nokta ve yönetimi, Seydişehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri katıldı.

Gençlik Meclisi Başkanı Bünyamin Nokta, Seydişehir Gençlik Meclisimizin daveti üzerine bugün biraraya geldik. Seydişehir ve Konya’dan arkadaşlarımızla Kuğulu Park'a doğa yürüyüşüne katıldık. Sağlıklı bir yaşam için gençlerimizin günümüzde her türlü zararlı alışkanlıklarını bırakması ve doğa ile iç içe olması açısından güzel bir etkinlik gerçekleştirmiş olduk. Bu ve bunun gibi sağlık anlamında etkinliklerimiz hem Seydişehir’de hemde  il merkezimizde artarak devam edecek. Bu sayede sağlıklı yaşamın önemini bir nebze de olsa hatırlatmaya yaşatmaya devam edeceğiz. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a, Seydişehir  Gençlik Meclisimize davetleri için özellikle teşekkür ediyorum. Seydişehir de gençlik adına yapılan her başarılı işin altında Belediyemizin imzaları oldukları içinde ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenledikleri etkinliğin gerçekleşmesinde kendilerine destek olan Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür eden Seydişehir Gençlik Meclisi Üyeleri etkinliğe katıldı.

EN GÜZEL İNSAN