JUDO'DA BİR SPORCUMUZ MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ

3772361e 6a3a 4c58 a3ec 322f0471b72f21-24 Ocak'da tarihlerinde Mersin de yapılan Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasında elde ettiği başarıdan dolayı Seydişehir Belediye Sanayi Spor Kulübü sporcumuz Ahmet Kandırıcı Milli Takıma davet edildi.

Kandırıcı 2-7 Mart  tarihinde yapılacak olan Avrupa Kupasında ilçemizi ve ülkemizi temsil edecek.

Yaklaşık 20 ülkenin katılım sağlayacağı turnuva sonunda sporcular  ortak çalışma kampına katılacak. Sporcumuz Europan Cup turnuvasında kürsüye çıkarak Bayrağımızı dalgalandırmak ve İstiklal Marşımızı okutmak için yoğun bir çalışma  içerisinde antrenörleri  Celalettin Doğan ve Ali Çetin eşliğinde antremanla  devam etmektedir.

Sporcularının milli takım kampına çağrılmalarından dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını kaydeden antrenörler Doğan ve Çetin ;"Sporcularımızın  başarılarında maddi ve manevi desteğini esirgemeyen ,antrenör ve sporcuya her türlü imkanı sağlayan  Seydişehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tutal'a teşekkür ederiz"dedi.

Başkan Tutal;" spora ve sporcuya her zaman önem veriyor ve destekliyoruz. Her zaman biz sporcularımızın gücümüzün elverdiği ölçüde yanlarındayız.Sporcularımıza başarılar diliyorum"dedi.