ZAFER KUPASI JUDO ŞAMPİYONASINA SEYDİŞEHİR EV SAHİPLİĞİ YAPTI

DSC 0693Uluslar Arası ve İller Arası Zafer Kupası Judo Şampiyonası , Seydişehir Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

11 il ve 1 ilçeden  toplam 410 sporcunun katıldığı Zafer Kupası Judo Şampiyonasına, Gençlik ve Spor Bakanlığı Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edildi.

Şampiyonanın ilk gününde erkek sporcuların müsabakası yapılırken dereceye giren sporculara madalyaları Orman Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, Kaymakam Ahmet Regaip Özyiğit, Belediye Başkanı Vekili Mevlüt Güray ve Ak Parti İlçe Başkası Mustafa Konurer tarafından verildi.

Vatansever nesillerin yetişmesi için sporun önemli olduğunu kaydeden Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit ;’’ “Daha önceden Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Seydişehir Etabı’na ev sahipliği yaptık. Türkiye liseler arası şampiyonasıda ilçemizde yapıldı. Bu organizasyonlar eksiksiz gerçekleştirildi. Uluslar Arası ve İller Arası Zafer Kupası Judo Şampiyonasına da  ev  sahipliğini yapmaktan son derece mutluluk duyuyoruz. Seydişehir’de 800 lisanslı sporcu var. Geleceğimiz için güzel nesiller yetiştirmek adına Seydişehir olarak spora önem veriyoruz. Ve sporda başarılı olmak için Kaymakamlık olarak Belediye olarak ve Seydişehir  Gençlik Hizmet ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak büyük gayret gösteriyoruz. Bu organizasyonda başta Konya Gençlik Hizmetleri ve Sporları İl Müdürlüğü Judo temsilcisi Hüsamettin Çelik olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Son Düzenlenme Pazartesi, 15 Ağustos 2016 10:17