CUMHURİYET KUPASINDAN SEYDİŞEHİR MADALYALARLA DÖNDÜ

IMG 20161023 WA002522-23 Ekim tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Cumhuriyet Kupasına katılan Seydişehir Belediyesi Karate takımı sporcuları madalyalarla döndü.

Katıldıkları müsabakalarda dereceye giren öğrencilerini kutlayan Antrenörler Ali Buğdaycı ve Ali Osman Güler;’’ Konya’da katıldığımız Cumhuriyet kupası maçlarında salona gelerek bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tutal’a teşekkür ederiz’’dedi.

Seydişehir Belediyesi Karate takımı sporcularını kutlayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal;’’belediye olarak sportif faaliyetlerde bulunan sporcularımızı destekliyoruz. Başarıları bizleri mutlu ediyor ‘’şeklinde konuştu.

Aralık ayı içerisinde Ümit Genç 21 yaş altı Türkiye Karate Şampiyonası Milli takım seçmelerine katılacaklarını ifade eden antrenörler Buğdaycı ve Güler , müsabaka öncesi eksikliklerini tamamlayarak iyi sonuçlar elde etmek için  çalışacaklarını kaydetti.

Son Düzenlenme Pazartesi, 24 Ekim 2016 09:35