SEYDİŞEHİR EĞİRDİR ELMA'YA SET VERMEDİ

Seydişehir Elma Spor 3 0 12Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig A Grubunda mücadele eden Seydişehir Belediyesi voleybol takımı , kendi sahasında oynadığı müsabakada rakibi Eğirdir Elma Spora set vermeyerek 3-0 yendi.

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig A Grubunda mücadele eden Eğirdir Elma Spor ,  Şeydişehir Belediyespor'la karşılaştı. Atatürk Spor Salonun'da  oynan maçı çok sayıda taraftar izledi. Rakibine set vermeyen Seydişehir Belediyesi Voleybol takımı,maçı birinci  setini 32-30 , ikinci setini 25-13,üçüncü setini ise 25-20 farklı skorla  alarak  Eğirdir Elma Sporu 3-0 yendi.

Sahadan galip ayrılmak için iyi bir mücadele verdiklerini belirten Antrenör Süleyman Kılınç  "Maç oynanırken salonda bulunan seyircimizin desteği bizi daha da kuvvetlendirdi. Maçı taraftarımızın büyük desteği ile kazandık. Aldığımız bu galibiyet bizi çok mutlu etti. Bu galibiyette emeği geçen başta Belediye Başkanımız Mehmet Tutal ve  yönetim kurulumuzu, taraftarımızı ve sporcularıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu tür sportif faliyetlerde hemşehrilerimizin bizi yanlız bırakmamasını özellikle rica ediyorum ''dedi.

Son Düzenlenme Pazartesi, 14 Kasım 2016 12:13