BAŞKANLIK KUPASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

2 KopyaSeydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası "başlıyor.

10 Nisan 2017 Pazartesi günü başlayacak olan turnuvada grup maçları Atatürk  Spor Salonu yanında bulunan 2 Nolu Sentetik Çim Sahada yapılacak.

Başvuru işlemleri 10 Mart 2017  tarihinde başlayan, Başkanlık Turnuvasına  katılacak takımlar 31 Mart 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar Seydişehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ve Atatürk Kapalı Spor Salonuna  takım listesini teslim edeceklerdir.

Fikstür kura çekimi 3 Nisan 2017 Pazartesi günü Saat:16.00'da Belediye Düğün Salonunda yapılacak olan turnuva  tek kategoride olup 18 yaşından büyükler katılabilecek.

Başkanlık kupası başvuru formu almak isteyenler Seydişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü biriminden temin edeceklerdir, turnuvaya Kamu Kurum ve Kuruluşları, Merkez ve Kırsal Mahalleler, Sivil Toplum Kuruluşları ve işletmeler katılabileceklerdir.

-Turnuva Kuralları İndir

- Başvuru Formu İndir