BAŞKANLIK KUPASINDA HEYECAN BAŞLADI

IMG 4085Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın vuruşuyla başladı.

Seydişehir Belediyesi Sosyal ve Kültürel Faaliyetleri kapsamında düzenlenen  Başkanlık Kupası Futbol karşılaşmaları, Atatürk  Spor Salonu yanında bulunan Sentetik Çim sahada başladı.

Coşkulu seyircisi ve taraftarı ile ilk karşılaşmalarına çıkan Can Bobinaj -Cumhuriyet Futbol ve  Sağlık Spor- Cezaevi Spor karşılaşmaları ile start aldı.  Başkan Tutal, Turnuvanın birlik ve beraberliğe vesile olması amacıyla böyle bir organizasyon başlattıklarını belirterek, çeşitli kurum ve kuruluşlar ile uzak yakın şehrin farklı mahallelerinden 500’ü aşkın oyuncunun katıldığını kaydetti.

Başkan Tutal, 25 takımın kura çekimi ile fikstürünün belirlendiği  ve toplam 42 karşılaşma yapılması planlandığını dile getirdi. Takımlara başarı dileklerinde bulunan Başkan Tutal’ın vuruşuyla  turnuva başladı.

Başkanlık Kupası Futbol turnuvaları Pazar hariç  her gün Saat:17.15 'de Atatürk Kapalı Spor Salonu yanında bulunan sentetik çim sahada oynanacak. Turnuvalar yaklaşık 1 ay sürecek.