BAŞKAN TUTAL, ŞAMPİYONADA DERECEYE GİREN SPORCULARI KUTLADI

BAŞKAN TUTAL ŞAMPİYONADA DERECEYE GİREN SPORCULARI KUTLADI14-15 Aralık tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen  Büyükler Kuşak Güreşi Türkiye şampiyonasında  Seydişehir Belediyesi  Erkek takımı 1.ci, Kız takımı 3.cü oldu.

Antalya Kemer Bahri Tanrıkulu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonaya çeşitli il ve ilçelerden 180 sporcu katıldı.

Nevşehir’de yapılan Türkiye Şampiyonasına katılan Seydişehir Belediyesi Muay Thai sporcuları ise şampiyonada 1 Altın, 3 gümüş madalya kazandı.

Düzenlenen Kuşak Güreşi Şampiyonası ve Muay Thai Şampiyonasında  dereceye giren sporcuları Belediye Başkanı Mehmet Tutal makamında kabul etti.

Gençlerin meslek sahibi olmalarının önemli olduğunu , bunun yanında da sosyal olmaları gerektiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ; Biz de gençlerimize sahip çıkıyor, onların sanata, spora ulaşmaları için her türlü imkanları sağlamaya çalışıyoruz. Bizim amacımız gençlerimizi gelenek, görenek ve ananelerini bilen ve yaşayan  nesiller olarak yetiştirmek. Gençlerimizi kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan uzak tutabilirsek bu bizim için en büyük kazançtır. Şampiyonaya katılan sporcuları ve antrenörlerimizi kutluyorum" dedi.

Şampiyonaya katılan sporcularını tebrik eden Gençlik Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Soner Balcı ve Antrenör Serkan Yıldız ;"sporcularımızı almış oldukları başarılarından dolayı kutluyorum. Seydişehir Belediye Başkanımız Mehmet Tutal'a spora ve sporcumuza vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyoruz "dedi.

Son Düzenlenme Çarşamba, 25 Aralık 2019 09:35

kaymakamlikmilliegitimkomekhastanekonyabb