KONYA GARNİZON KOMUTANI, BAŞKAN TUTAL’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

BSN112121 4Diyarbakır’ın Sur İlçesinde güvenlik güçleriyle PKK teröristleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Özel Kuvvetlerde görevli Deniz Yüzbaşı Fatih Yaşar‘ın şehitlik beratı, Konya’nın Seydişehir ilçesi Bostandere Mahallesinde oturan ailesine verildi.

Şehit Yüzbaşı Fatih Yaşar’ın Seydişehir’e bağlı Bostandere Mahallesi'nde yaşayan babası Cavit Yaşar’a şehitlik beratını, HV. Savunma Okul Komutanı Tuğgeneral Orhan Gündüz ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Timurcan Ermiş ile birlikte Seydişehir’e gelen Konya 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı HV. Plt. Tümgeneral Haluk Şahar verdi. Ziyarette İlçe Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Seydişehir ilçe Jandarma Komutanı Teğmen Ümit Sezgin’de bulundu.

Program sonunda Konya 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı HV. Pilot Tümgeneral Haluk Şahar, Hv. Savunma Okulu Komutanı Tuğgeneral Orhan Gündüz, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Timurcan Ermiş, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamlarında ziyaret etti.

Son Düzenlenme Pazartesi, 09 May 2016 12:03