KONYA 2 NOLU EĞİTİM BİRSEN YÖNETİMİNDEN BAŞKAN TUTAL'A ZİYARET

1 1Konya 2 Nolu Eğitim  Birsen yönetimi Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.

Eğitim Birsen Konya 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Metin ,  Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Emrullah Eken ve yönetim kurulu üyesi Cafer Tayyar Küçükiba Belediye Başkan Mehmet Tutal'ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette  Eğitim Bir Sen 2 nolu  Şube Başkanı Metin , sendika olarak her zaman doğru ve güzel çalışmalara destek verdiklerini dile getirerek, “Memleketimiz ve milletimiz için bize ne görev düşerse üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise Konya Eğitim Bir Sen 2 nolu  Şubesi yönetimine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek  gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür etti.

Konya Eğitim Birsen 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Metin ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Başkan Tutal'ı ziyaretinde Seydişehir İHH Temsilcisi Harun Camcı, Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Ferhat Tükel, Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Yrd. Doçent. Yusuf Uzun'da hazır bulundu.