SEYDİŞEHİR CHP İLÇE ÖRGÜTÜNDEN BAŞKAN TUTAL'A ZİYARET

IMG 8627Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seydişehir İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri , Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a ziyarette bulundu.

Kongre seçimleri sonucu yenilenen CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel ve Yönetim Kurulu, Başkan Tutal'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Mehmet Tutal, CHP İlçe Başkanı  Özel ve yönetimini kutlayarak  başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu  memnuniyetini belirten Tutal, " Farklı görüşleri temsil eden kesimlerle, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarıyla Seydişehir'de birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Amacımız Seydişehir'e hizmet etmek, güzel çalışmalar kazandırmak" dedi.

CHP Seydişehir İlçe Başkanı Özel;" yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte sizi ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulunduk. Seydişehir’e vermiş olduğunuz hizmetler bizim için önemli. İnşallah hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde  ilçemize hizmet vereceğiz" dedi.