ÇELİK İŞ SENDİKASI ŞUBE BAŞKANI ÇELİKBAŞ'TAN BAŞKAN TUTAL'A ZİYARET

s 1Çelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanlığı’na seçilen Ferhat Çelikbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Tutal'ı makamında ziyaret eden Sendika Başkanı Çelikbaş, işçi ve emekçi  olarak çalışanların haklarının savunucusu olacaklarını kaydetti.

Yaşanan kongre süreçlerinin geride kaldığını kaydeden Başkan Çelikbaş;" İşçi kardeşlerimizin  hakkı ve hukuku için hiçbir ayrım yapmadan onlarla birlikte sendika yöneticiliği yapacağız. Çelik-İş Sendikası olarak Eti Alüminyum fabrikasında çalışan kardeşlerimizin ve üyelerimizin  hak ve menfaatleri doğrultusunda çalışacağız.Demokrasinin gereği toplumun her kesimiyle uzlaşmacı ve diyalogdan yana dayanışma içerisinde hareket ederek birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza hız vereceğiz. Seydişehir Çelik İş Sendikası Şube Başkanlığı olarak sizin çalışmalarınızda bizlere görev düşüyor ise destek vermeye hazırız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal;"İş yerlerinde huzur ve başarı çalışma uyumundan , ortamından  kaynaklanıyor. Birlik beraberlik içerisinde hep beraber siyasetçileri ile idarecileri  birlikte çalışarak ilçemiz için çok çalışmalara imza atılacağına inanıyorum. Ben bu vesile ile ziyaretinizden dolayı hem şahsınıza hem de yönetimdeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyor,  başarılar diliyorum” dedi.