BAŞKAN TUTAL, MERKEZ MAHALLE MUHTARLARINI ZİYARET ETTİ

IMG 1268Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, merkez mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

Merkez mahalle muhtarlarını ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Mahalle muhtarlarının taleplerini de dinleyen Başkan Tutal, mahalle muhtarlarını  ziyareti sırasında esnaflarla da görüşerek bir süre sohbet etti.

Muhtarlarla bir araya gelmenin önemli olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, aylık rutin toplantıların dışında makamlarında da muhtarları  ziyaret ederek  istek ve taleplerini aldığını kaydetti.

Başkan Tutal, bu kapsamda Hacıseyitali Mahallesi Muhtarı Mustafa Öncel, Ulukapı Mahallesi Muhtarı Ömer Pekşenarslan, Seyyidharun Mahallesi Muhtarı Yaşar Arın, Yenicami Mahallesi Muhtarı Nazım Mert, Stad Mahallesi Muhtarı Fazlı Can ve Pınarbaşı  Mahalle Muhtarı Mustafa Çağlayan'ı ziyaret etti.

Mahalle  muhtarlarıyla sürekli iletişim halinde olduklarını belirten Başkan Tutal;" mahalle ziyaretlerimizi devam ettiriyoruz. Kırsal mahallerimizi tamamladık. Merkez mahallelerimizde "Hasbihal" toplantılarına devam edeceğiz. Mahallelerimizde bulunan eksikliklerimizi, sizlerden alacağımız bilgiler ile değerlendirerek bahar çalışma programlarımızı hazırlayacağız" dedi.

Bu yıl çalışma programlarının ağırlığının merkez mahallerde olacağını kaydeden Başkan Tutal;" bu yıl ağırlıklı olarak merkez mahallelerimizde kaldırım ve asfalt çalışmalarımız olacak. Genelde asfalt sorunumuz var. Onları tamamlayacağız" dedi.

Muhtarların ofislerinin  olmasının önemli bir etken olduğunu kaydeden  Başkan Tutal;" vatandaş gittiği zaman muhtarımızı hemen bulmalı , işyeri olan ve sabit noktası olan muhtarlarımızın seçimlerde avantajınız oluyor" şeklinde konuştu.

Kendilerine yapılan ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini ifade eden merkez mahalle Muhtarları ;"başkanım ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz. Bize vakit ayırarak bizi işyerlerimzide ziyaret etmemiz bizi onure etti"dediler.