THK SEYDİŞEHİR ŞUBE BAŞKANLIĞINDAN BAŞKAN TUTAL’A TEŞEKKÜR

WEB002yeniasfaltSeydişehir Türk Hava Kurumu Başkanı Enes Acar, Belediye Başkanına destekleri için teşekkür etti.

Türk Hava Kurumu (THK) Başkanı Enes Acar, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret ederek THK ya verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkür ederek plaket takdim etti. Türk Hava Kurumu Seydişehir Şubesi olarak şu ana dek yapılan çalışmalarda hiçbir desteğini esirgemeyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a Türk Bayrağı’da hediye ederek, Al Yıldızlı Türk Bayrağının bağımsızlığın simgesi olduğunu ve yeni neslimizin bu bayrağı göklerde dalgalandırmasını arzuladığını ifade etti.

Başkan Mehmet Tutal, havacılığı gençlere tanıtmak ve sevdirmek için gençlerin eğitimlerine ve çalışmalarına destek olmak istediklerini ve Türk Hava Kurumu (THK) Seydişehir Şubesinin de bu tür verimli çalışmalarına belediye olarak desteklerini sürdüreceklerini dile getirdi. Başkan Tutal, THK Seydişehir Şubesi olarak çocukların ve gençlerin, havacılığa olan ilgisini artırmak için yaptığı çalışmaların başarılı olduğunu ifade ederek çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.