BAŞKAN TUTAL’A ÖZEL REHABİLİTASYON ÖĞRENCİLERİNDEN HOŞGELDİN ZİYARETİ

4Hac ibadetinden dönen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Hoş geldin ziyaretine gelen  Seydişehir Özel Derman Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerini makamında kabul etti.

Hac’dan dönen ve her kesimden ziyaretçisini makamında ağırlayan Başkan Tutal, kendisine hayırlı olsun dileklerini iletmek isteyen Seydişehir Özel Derman Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmen, öğrenci ve velilerini makamında ağırladı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın yakından ilgilenerek sohbet ettiği öğrenciler Başkan’lık makamında olmanın mutluğunu yaşarken bazı öğrenciler Başkan Tutal’dan istek ve talepte bulundu.

Özel Derman Eğitim ve Rehabilitasyon öğrencilerinin kendisine yapmış oldukları hoş geldin ve hayırlı olsun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tutal;’’ yavrularımızın yapmış olduğu ziyaret beni oldukça duygulandırdı. Bu kardeşlerimizin, yavrularımızın yerinde olmak, onların yaşam tarzlarını görebilmek bizim ibret almamız gerektiği noktasında ve Yaradan’ın vermiş olduğu nimetlere şükretme noktasında bizim için temel bir ölçü. Ben kendilerine destek olan eğitim veren başta aileleri olmak üzere öğretmenlerimize teşekkür ediyorum’’dedi.

Son Düzenlenme Cuma, 30 Eylül 2016 11:36