SGK KONYA İL MÜDÜRÜ YAVUZ’DAN BAŞKAN TUTAL ‘A ZİYARET

IMG 5654 KopyaSosyal  Güvenlik Kurumu Konya İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz, İl Müdür Yardımcısı Mevlüt Dindar Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.

Seydişehir’e yapılması planlanan Sosyal Güvenlik Merkezi Müşteri Hizmet Binası  konusunda Belediye Başkanı Mehmet Tutal’la görüş alışverişinde bulunan İl Müdürü Yavuz’un ziyaretinde Seydişehir SGK İlçe Müdürü Zafer Demiray hazır bulundu.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Seydişehir’de yapılması planlanan Sosyal Güvenlik Merkez Hizmet Binasının yapılması noktasında gerekli desteğin verileceğini kaydetti.

Ziyarette Sosyal Güvenlik Kurumu Konya İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz, SGK faaliyetleri ve çalışmaları hakkında Başkan Tutal’a bilgi verdi.

Son Düzenlenme Cuma, 21 Ekim 2016 09:13