BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİ KILCA'DAN BAŞKAN TUTAL'A ZİYARET

IMG 8958Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Kılca ve Kırsal Hizmetler ve Koordinasyon Dairesi Başkanı Mustafa Yazlık, Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Kılca ve Kırsal Hizmetler ve Koordinasyon Dairesi Başkanı Mustafa Yazlık'a Konya Büyükşehir Belediyesi  tarafından ilçede sürdürülen  çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundular.

Ziyaret sonrasında Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi'nin çalışmalarını yerinde inceleyen Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Kılca, Kırsal Hizmetler ve Koordinasyon Dairesi Başkanı Mustafa Yazlık ve  Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  birlikte yapımı devam eden Şehir Konağı ve KOMEK'te incelemelerde bulundular.

Genel Sekreter Kılca ve Başkan Tutal, Komek kursiyerlerinin istek ve taleplerini alarak bu konuda gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti.