BAŞKAN TUTAL,DAN KAYMAKAM ERDOĞAN'A ZİYARET

e561ba4a 9402 4aba b992 4a52e19ccb09 KopyaSeydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Kaymakamlığına atanan Aydın Erdoğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, göreve başlayan Kaymakam Aydın Erdoğan'ı makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Tutal , ''Göreve yeni başlayan Kaymakamımız Aydın Erdoğan'a yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum. İlçemizi daha güzel yerlere taşıma gayreti içindeyiz. Bundan sonra da var gücümüzle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımız devam edecektir'' dedi.

Kaymakam Erdoğan , ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Güzel ilçemize en iyi hizmetleri yapmak inşallah hepimize nasip olur” dedi.

Son Düzenlenme Salı, 27 Aralık 2016 15:52