BAŞKAN TUTAL'DAN VALİ CANBOLAT'A ZİYARET

a7b3e7ed bf39 477d af6a 6e6cf48c9bbe KopyaSeydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Valisi Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Tutal’ı makamında ağırlayan Vali Canbolat, Seydişehir Belediyesi’nin çalışmaları ve ilçede yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Seydişehir’in her geçen gün gelişerek, yaşanabilir bir şehir halini geldiğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri ve resmi kurumlarla birlikte ortak hareket ederek Seydişehir’i daha ileri taşımak için birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıkları kaydetti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Valisi Yakup Canbolat'a ; Termal yatırımlar, Seyitharun Projesi, Tescilli Binalar, Konya Meralarının Hayvancılık noktasında kiraya verilmesi ve  kar yağışında Seydişehir'de zarar gören vatandaşların durumları ve İl Afet Müdürlüğüne yapılan yazışmalar konusunda bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Valisi Yakup Canbolat , Başkan Tutal'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Son Düzenlenme Çarşamba, 25 Ocak 2017 15:55