AK PARTİ İL BAŞKANI MUSA ARAT'TAN SEYDİŞEHİR'E ZİYARET

b7108b3d 16bf 4bcb bef4 4c0f2f3aa395AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, 16 Nisan halk oylaması çalışmaları kapsamında, Seydişehir'i ziyaret etti.

İl Başkanı Musa Arat, "16 nisanda sandıktan evet çıkartacağız ,Hedef Konya'nın tüm seçmenlerinin evet kullanması yönünde çalışıyoruz ,Biz gönülleri kırmaya değil gönülleri kazanmaya geldik" dedi.

Başkan Arat’ın Seydişehir ziyaretine , İl Başkan Yardımcıları  , Konya İl Kadın Kolları Başkanı , Belediye  Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir İlçe  Başkanı Mustafa Konurer,İlçe  teşkilatı üyeleri  ve partililer katıldı.

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer yaptığı selamlama konuşmasında, Seydişehir olarak birlik ve beraberlik içerisinde referandum seçimlerine hazırlandıklarını , sıkılmadık el , çalınmadık kapı bırakmayacaklarını kaydetti.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurulduğu günden bu güne kadar çeşitli virajlar aldığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;" Bu milletin inancına, bu milletin ruhuna, bu milletin yapısına uygun  hükümetlere ve  millete operasyon  yapılmıştı. Milletin başındaki Reis'in  sağduyusu ile bu virajdan dönülmüş, yapılan operasyonlar boşa çıkartılmıştır. Bu millet belli bir noktaya gelmiş, kalıplarına sığmayacak bir pozisyona yükselmiştir. İnşallah o kalıpların kırılacağı, bu milletin ruhuna, bu milletin yapısına, tarihi değerlerine uygun bir yönetim şekli ve sistem değişikliği olacak " dedi.

16 Nisan'da yapılacak olan referandumun seçimden ziyade bir sistem değişikliği olduğunu belirten Başkan Tutal;" sıkı tutmamız gerekiyor. 51'lerle değil, 60'ların üzerinde bir rakamla çıkarmamız gerekiyor ki,birileri dersini alsın. Bir sıkıntımız yok. Kırk yıldır bu milleti bölmeye çalışanların ve ağa babaları batının hangi yönde olduğuna bakarsak doğru ortaya çıkar. Biz misyonun erleriyiz. Kişileri ikna edebilecek hedefler seçmek suretiyle kararsız olan seçmenler üzerinde ciddi bir çalışma ile karasız seçmenlerimizi  ikna ederek yola devam etmeliyiz. Öyle bir Osmanlı tokadı vurmalıyız ki bir daha sesleri çıkmasın. Seydişehir bu güne kadar gereğini yaptı ben yine 16 Nisan'da gereğini yapacağına inanıyorum. "dedi.

İl Başkanı Musa Arat yaptığı konuşmada, “Gündemimizde referandum var. Anayasa artık halkın anayasası olacak. 16 Nisanın özü Ülkemizi gelecek aydınlık günlere taşıma ana fikridir. Türkiye’nin önüne koyduğu hedeflere ve  gelecek kuşaklara iyi bir Türkiye bırakmaktır.İnşallah halkımız 16 Nisan’da onay verecek. Gelecekte gönül arzu ediyor ki içerisinde bu anayasayı baştan sona Cumhuriyet’in temel ilkeleri dışında değiştirelim. Halkımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayan bir anayasa olsun. Bu, bizim vaadimiz inşallah ve gelecekte biz bunu gerçekleştireceğiz. Darbe izlerini Türkiye’nin gündeminden tamamen çıkarmış olacağız. Zira bu darbe anayasası darbecileri korumak için oluşturulmuş. Baktığımız zaman her ne kadar Cumhurbaşkanlığı makamı aşırı korumacılığa alınsa da dokunulmazlığı olsa da vatana ihanetin dışında hiçbir sorumluğu olmasa da darbeciler bu makamı hep kendilerinin dolduracağını dikkate alarak, cumhurbaşkanının hep darbeci zihniyetten gelen bir cumhurbaşkanını hep temsil edeceğini düşünerek korumaya almışlar. Dolayısıyla bu değişiklik, ülke geleceği açısından önemli. Yani darbe anayasası; halkın anayasası olacak şekilde değişmeli. Biz gençlere inanıp güveniyoruz. Orada gençlerimizin olmasını fayda görüyoruz. Bu Anayasada gençlerin daha sağlıklı olarak geleceğin Fatihleri Erdoğanları onların içerisinden yetişecektir. Bunun kime zararı var. Cenabı Allah attığınız her adımda bereketlensin Evet oyları kabul edilsin. Allah yardımcınız olsun bu yolda sizlere güveniyoruz.’’diye konuştu.

Son Düzenlenme Perşembe, 16 Mart 2017 17:25