BAŞKAN TUTAL'A EMNİYET TEŞKİLATINDAN ZİYARET

IMG 404610 Nisan Polis haftası etkinlikleri Seydişehir'de törenlerle kutlandı.

İlk olarak Hükümet Anıtı önünde başlayan kutlama programının ardından  Seydişehir İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir ve emniyet personeli Emniyet Teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  Belediye olarak her zaman Emniyet Teşkilatına destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

İlçenin güvenliği için gösterdikleri üstün gayretten dolayı İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir  ve personeline teşekkür eden Belediye Başkanı Tutal; "Emniyet Müdürlüğümüz ilçemizde asayişi sağlamanın yanı sıra vatandaşımızın huzurlu bir şekilde yaşaması adına başarılı çalışmalara imza atarak halkımızın takdirini kazanmıştır. Gece gündüz demeden fedakârca can ve mal güvenliğimiz için çalışarak halkımızın gönlünde müstesna bir yer edinen Emniyet Teşkilatımızın değerli mensuplarının 172. Yılını nezdiniz de kutluyorum." dedi.

Emniyet Müdürü Kasım Özdemir emniyet  teşkilatına Seydişehir Belediyesi'nin verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, kutlamalar çerçevesinde yaptıkları etkinlikler hakkında bilgiler verdi.