MHP İLÇE BAŞKANI EYYÜP GÜL GÜVEN TAZELEDİ

Yazdır / Tarih: 2020-08-29

MHP Seydişehir Olağan İlçe Kongresi Yapıldı
MHP 13. Olağan Kurultay Öncesi, MHP Seydişehir Olağan İlçe Kongresi yapıldı. MHP Seydişehir İlçe Başkanlığına Eyüp Gül yeniden seçildi.
Kongreye MHP MYK Üyesi Hüseyin Korkmaz, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Akören Belediye Başkanı İsmail Arslan, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan, Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, MHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Gülay Selek, Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaarslan’ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mesajlarının okunmasının akabinde söz alan MHP Seydişehir İlçe Başkanı Eyüp Gül, birlik ve beraberlik içerisinde, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ederek kongre gerçekleştirdiklerini belirterek kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi.
Ülke olarak sıkıntılı bir dönemden geçtiklerini belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Bu zorlu süreçte birlik ve beraberliğimizle, Cumhur İttifakımızın güçlülüğüyle tüm zorluklara göğüs germeye devam ediyoruz. Cumhur İttifakı ile sağladığımız birlik ve beraberliğimizle, savunma sanayisinde, ekonomide, sağlıkta ve her alanda gerçekleştirdiğimiz yeniliklerle güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Birliğimizin ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyor, gerçekleştirilen MHP Seydişehir Olağan İlçe Kongresinin hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.
MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Cumhur İttifakıyla Güçlü Seydişehir, güçlü Konya, güçlü Türkiye yolunda önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini belirterek güçlü teşkilatçılığın altını çizdi. Milli menfaatlerimize, birlik ve beraberliğimize içerden ve dışarıdan nifak tohumları ekmeye çalışanlara fırsat vermeyeceklerini söyleyen Başkan Karararslan, hedeflerinin Kızılelma olduğunu, hep birlikte bu hedeflere ulaşmak için çalıştıklarını söyledi.
Küresel salgın nedeniyle tedbirli olarak kongreler gerçekleştirdiklerini, bu kapsamda Konya’da 29 ilçenin olağan kongresini tamamladıklarını söyleyen MHP MYK Üyesi Hüseyin Korkmaz, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, “türlü oyunlarla Cumhur İttifakımıza gölge düşürmek isteyen, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen hainler işbaşında. Milletimizin ferasetiyle, birlik ve beraberliğiyle bu oyunları bugüne kadar boşa çıkardık, çıkarmaya devam edeceğiz. Cumhur İttifakıyla perçinlediğimiz birlik ve beraberliğimize bu kongrede şahitlik ediyoruz. Bu vesileyle birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyor, kongre sonunda seçilecek olan İlçe Başkanımıza ve yönetimimize şimdiden hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.
Delegelerin büyük çoğunluğunun oyunu alan Eyüp Gül, yeniden MHP Seydişehir İlçe Başkanlığına seçildi.