YAZAR KAPLAN ÇIKARDIĞI KİTABINI BAŞKAN TUTAL’A HEDİYE ETTİ

Yazdır / Tarih: 2020-08-31

Nur Dünya Kaplan “Şarkılar ve Hikayeleri” Kitabını Başkan Tutal'a hediye etti.Seydişehir doğumlu olan Nur Dünya Kaplan, 1 yıllık çalışması sonucunda çıkardığı ikinci kitabı olan “Şarkılar ve Hikayeleri” adlı kitabını Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a imzalayarak hediye etti.
Bir yıllık bir çalışma sonunda şiir kitabını tamamlayan Kaplan, kitabının tanıtımını yaparak, yeni kitabı için çalışmalara başladığını belirtti.
Kendi alanında ilk kitap çalışması olduğunu kaydeden Nur Dünya Kaplan; “daha önce böyle bir toplanmış derlenmiş bir çalışma olmadığını fark ettim. İnternette, faklı yerlerde belli hikayeler olsa da derlenmiş bir eser olmadığını gördüm. Kendi dalında ilk kez karekod uygulaması yaparak karekod okutularak youtube üzerinden şarkının içeriğine girilmesini sağladık. Karekod uygulamasını oğlum Emirhan Kaplan, kapak çalışmasını ise diğer oğlum Muhammed Mücahid Kaplan ve Ali Arslantaş tarafından yapıldı. Beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum "dedi.
Kaplan 1996 yılında “Sevgi Düzeninin Mihenk taşı Konya” isimli bir kitap daha çıkardığını, üçüncü kitabının hazırlık çalışmalarına başladığını kaydetti.
Başkan Tutal, ise kendisine kitap hediye eden Kaplan’a teşekkür ederek, "böyle güzel bir eser ortaya çıkardığınız için tebrik ediyorum. Bize düşen herhangi bir konu olursa biz her zaman yanındayız. İlçemizde bu tür eserlerin yazılması bizleri mutlu ediyor. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.