ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ YENİ YERİNDE

Yazdır / Tarih: 2020-09-01

Seydişehir’de faaliyet göstermekte olan Sınırlı Sorumlu Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi eski vakıflar Bankasının bulunduğu binaya taşındı.
Kooperatifin yeni yerinde faaliyete başlaması nedeni ile düzenlenen törene Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Halkbank Bölge Müdürü Sinan Gezenerler, Konya Ticaret İl Müdürü Haşmet Yılmaz, Konya Esnaf Kefalet Kooperatif 20. Bölge Birliği Başkanı Mehmet Baybağan, Halkbank Seydişehir Müdiresi Çiğdem Ateş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, İlçe Müftüsü Adem Bebek, Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durmuş Onar ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
Yeni hizmet binalarının kendilerine kazandırılmasında emeği geçen Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür eden Esnaf Kefalet Kooperatifi Bölge Başkanı Mehmet Baybağan; Belediye başkanımızın büyük gayreti ile odamıza bu güzel hizmet binamızı kazandırdık. Başkanımız her zaman esnafımızın yanında. Pandemi sürecinde de esnaflarımıza desteklerini esirgemediler. Belediye Başkanımız ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum, Hayırlı uğurlu olsun ” dedi.
Ekonomiye hareket veren esnaflarımızın desteklenmesi ve en güzel mekanlarda kendilerine hizmet verilmesi şart diyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Seydişehir de birçok yerde olmayan bir binamız vardı. Ama daha güzel bir yerlerinin olması ve daha güzel hizmetlerin verilmesi gerekiyordu. Ben burada Durmuş Onar Başkanımıza teşekkür ediyorum. Kendileri ciddi anlamda gayret gösterdi. Bankalar Caddesi önceleri ticari kalbin yoğun olduğu bir yerdi. Şehir büyüyünce banklar farklı bölgelere taşındı. Burası biraz hareketliliğini kaybetti. Kooperatifimizin buraya gelmesi ile yeniden hareketlilik sağlanmış olacak. Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay Beyin bize çok büyük desteği oldu ben kendilerine teşekkür ediyorum. Sonuç olarak amaçladığımız bir hedefe beraberce ulaşmış olduk. Bundan dolayı kooperatifine ve esnaf kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum “şeklinde konuştu.
Kooperatifin yeni yerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Kaymakam Aydın Erdoğan; eski kooperatif binamız çok verimli değildi. Burası daha nezih ve güzel bir ortam oldu. Binamızın kooperatifimize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Esnaf ve Sanatkarımıza hayırlı uğurlu olsun“ dedi.
Protokol konuşmalarının ardından İlçe Müftüsü Adem Bebek’in yapmış olduğu dua ile kooperatif hizmete açıldı.