ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANI ERNAL ‘DAN BAŞKAN TUTAL’A ZİYARET

Yazdır / Tarih: 2020-09-01

Seydişehir Askerlik Şubesi Başkanlığına atanan Personel Asteğmen Emin Ernal ve Personel Astsubay Oğuzhan Tulgay, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Personel Asteğmen Emin Ernal ve Personel Astsubay Oğuzhan Tulgay ‘ı makamında ağırladı.
Misafirleri ile bir süre sohbet eden Başkan Tutal, nazik ziyaretinden dolayı Ernal ve Tulgay’a teşekkür etti.
Amaçlarının Seydişehir’i daha da geliştirmek olduğunu kaydeden Başkan Tutal; birlik ve beraberlik içerisinde Seydişehir’e hizmet etmek için çalışacaklarını kaydetti.
Askerlik Şube Başkanı Ernal ise Başkan Mehmet Tutal’ın misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.