ZABITA EKİPLERİMİZ DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Yazdır / Tarih: 2020-09-08

Seydişehir Belediyesi, Covid-19 ile mücadele kapsamında salgının başından bu güne kadar yoğun bir şekilde Maske, Mesafe ve Temizlik denetimlerine devam ediyor.
Tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması için gece gündüz çalışan Zabıta ekiplerinin son günlerde özellikle de düğün ve nikâh yapılan alanlarda denetimlerini aralıksız sürdürdüğünü kaydetti.
Merkez ve kırsal mahallelerde daha rahat ve sağlıklı bir şekilde hastalığın atlatılması için Covid-19 salgını kapsamında denetimlerini sıklaştırdıklarını belirten Başkan Mehmet Tutal;” Kaymakamlığımız tarafından oluşturulan denetim ekipleri ile birlikte zabıta ekiplerimiz özellikle düğün ve nikah yapılan yerlerde Maske, Mesafe ve Temizlik konularında vatandaşlara uyarılarda bulunuyor.
Salgının başından beri Seydişehir’de zabıta ekiplerimiz alışveriş merkezleri, pazar yerleri, kuaför ve güzellik merkezleri, internet kafeler başta olmak üzere; toplu taşıma araçlarında, taksi duraklarında, piknik alanlarında, çay bahçelerinde denetlemelerine devam etti. Koronavirüs ile ilgili dezenfektan, maske, sosyal mesafe ve salgına karşı 14 kural afişleri gibi gerekli önlemlerin alınıp alınmadığını kontrol etti.
Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında içerisinde bulunulan kontrollü sosyal hayat döneminde temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması konusunda da denetimlerine devam eden zabıta ekiplerimiz denetimler sırasında maskesi olmayan vatandaşlara da maske dağıttı.