MİLLETVEKİLİ ALTUNYALDIZ STK BAŞKANLARI İLE BULUŞTU

Yazdır / Tarih: 2020-09-11

Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Seydişehir’de STK Başkanları ile bir araya gelerek, ilçede yürütülen projeler, yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Milletvekili Altunyaldız’a Seydişehir ziyaretinde Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Gökhan Taşkıran eşlik etti.
Toplantıda Milletvekili Altunyaldız, pandemi süreci ve bu süreçte yaşanan gelişmeler hakkında bilgi verirken, sivil toplum kuruluşlarından gelen talepleri dinledi.
Milletvekili Altunyaldız ve İlçe Koordinatörü Taşkıran’a Seydişehir’e yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Önce ilçe sorunlarını görüşebilmek için Milletvekillerinden randevu alınırdı. Ama şu an vekillerimizin tamamına istenildiği zaman ulaşabiliyoruz. Ziya Altunyaldız Milletvekilimiz her zaman bizim yanımızda, desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Bugün kendisi bizleri ziyaret ederek talep ve isteklerimizi alacak, esnaflarımızı ziyaret edecek. Ben kendilerine bu sıkıntılı süreçte yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum ”dedi.
STK Başkanlarının kendisine ilettiği talepleri dinleyen Konya Milletvekili Altunyaldız, gerekli makamları ve ilgili kişileri telefonla arayarak sivil toplum örgütlerinin taleplerini iletti, notlar aldı.
Altunyaldız; “Yerinde ziyaretler yapıyoruz. Her ferdimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Ortak çaba ve millet dayanışması ile örnek bir çalışma içerisindeyiz. Türkiye pandemi sürecini en iyi yürüten ülkelerin başında geliyor. Aşı süreci başlayana kadar pandemi ile birlikte sosyal mesafemizi koruyarak, hijyen ve maske kurallarına uyarak tedbiri elden bırakmayacağız. Tamamen her yeri ve her şeyi kapatmak gibi bir şey söz konusu değil, çünkü üretimi de devam ettirmek zorundayız “ dedi.
Devletimiz pandemiye karşı maksimum tedbirler alıyor diyen Altunyaldız; “Millet olarak, esnaf olarak bu dönem kazanma dönemi değil, paylaşma dönemi. Üretimi artırmalı ve hizmetlerimizi sürdürmeliyiz. Kamu ve Belediye hizmetlerimizi devam ettirmek zorundayız. Bunu yaparken de sağlıklı olarak ve sağlıklı kalarak sürdürmeliyiz “şeklinde konuştu.
Ülkenin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini kaydeden Milletvekili Ziya Altunyaldız; “Şunu bilmenizi isterim ki milletimizin hak ve menfaatlerini sonuna kadar koruyoruz. Bu vesile ile tüm şehitlerimiz rahmetle anıyorum. Bu cennet vatanı bize emanet ettiler. Bizde bu topraklardan asla vazgeçmeyiz. Bu süreçte bizlere düşen hep beraber, dik durmamız. Ülkemizin hak ve menfaatleri söz konusu olduğunda bundan önce olduğu gibi bundan sonra da onurlu duruşumuzu taşımaya devam edeceğiz. Sizlerin de bu konuda hassas olmanızı istiyorum. Seydişehir Konya’mız ve bölgemiz için birçok açıdan son derece önemli bir ilçemiz. Ben Belediye Başkanımıza ve sizlere çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Sizlerin çalışmaları ile bu şehir daha ileri noktalara gelecek, üretimini artıracak. Organize Sanayi yatırımları ile ekonomi güçlenecek, istihdam artacak, belli başlı turizm destinasyonları ve projeler hayata geçirilecek. Allah gayretlerinizi daim eylesin” dedi.
Seydişehir’in sorunları hakkında STK Başkanlarının görüşleri alan Altunyaldız.; öncelikle Seydişehir’deki tarımsal sorunlar ve doğal gazın organize sanayine biran önce getirilmesi konusunda STK Başkanlarımızın taleplerinin takipçisi olacağım “ dedi.
Milletvekili Altunyaldız STK Başkanları ile yaptığı toplantı sonunda esnafları ziyaret ederek kendilerine bereketli ve bol kazançlar temennisinde bulundu.