BAŞKAN TUTAL’DAN FOTOĞRAF SANATÇISI ÜNAL’A ZİYARET

Yazdır / Tarih: 2020-09-13

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Pankobirlik Gevrekli Şube Sorumlusu olarak görev yapan fotoğraf sanatçısı Mustafa Ünal’ı ziyaret ederek çalışmalarını inceledi.
Fotoğraf Sanatçısı Mustafa Ünal’ı Gevrekli mahallesinde çalıştığı kurumda ziyaret eden Başkan Tutal, Sanatçı Mustafa Ünal’ın çalışmalarının Seydişehir’e değer kattığını söyledi.
Seydişehir’in doğal ve tarihi güzelliklerini hobi olarak fotoğraf karesine aldığını belirten fotoğraf sanatçısı Ünal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarını Başkan Tutal’a takdim etti.
Ünal’ın Seydişehir’in tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerini yansıttığını ve çalışmalarının Seydişehir için büyük değer taşıdığını ifade eden Başkan Tutal, “Sanat ve sanatçıya her zaman önem veriyor ve elimizden geldiği kadar destekleyemeye çalışıyoruz. Sanatçımızın çalışma hayatındaki başarısı ve şehrimizin güzelliklerini yansıtmadaki göstermiş olduğu performansından dolayı tebrik ediyorum. Hobi olarak yaptığı çalışmalar, şehrimize değer katıyor ve şehrimizin güzelliklerini en iyi şekilde yansıtıyor. Deklanşöründen kayda aldığı fotoğrafları bizler için büyük önem taşıyor. Çoğu çalışmalarımızda fotoğraf sanatçımızın çalışmalarını özenle kullanıyor, ilçemizi en iyi şekilde tanıtmamıza vesile oluyor. Bu anlamda kendisine teşekkür ediyor çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Başkan Tutal, ziyarette Fotoğraf Sanatçısı Mustafa Ünal’a hediye takdim etti.