BAŞKAN TUTAL, ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Yazdır / Tarih: 2020-09-13

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ulukapı ve Alaylar 2 Mahallesinde yürütülen yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.
Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım, bakım, onarım ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor.
Ulukapı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi ve Alaylar 2 Mahallesi Muhsin Kiremitci Fen Lisesi ve Emniyet Müdürlüğü güzergahını kapsayan bölgede çalışmalarda sona gelindi.
Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi güzergahında başlayan asfaltlama çalışmalarında sona gelindiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “ İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Muhsin Kiremitçi Fen Lisemizin bulunduğu 15 Bin Metrelik güzergahımızda asfaltlama çalışmalarımızda sona gelindi. Kaldırım, yürüyüş ve bisiklet yolu çalışmalarımızı da tamamlamak üzereyiz. Birkaç günlük çalışma sonrasında bu bölgemizde de sıcak asfalt çalışmamızı tamamlamış olacağız “dedi.
Ulukapı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesini kapsayan 5 Bin 500 metrelik yol ise eski asfaltı freze ile kazınarak sıcak asfalt serimine hazırlandı.
Seydişehir’li hemşehrilerine rahat ve konforlu bir hayat sunmak için sıcak asfalt serimine devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Ana arterlerimizden olan Ulukapı Mahallemizde 5 Bin 500 metrelik yolun önceden yapılmış asfaltını freze ile kazıyarak asfalt serimine hazırladık. Freze ile aldığımız eski asfaltımızı ise ihtiyacımız dahilinde dolgu malzemesi olarak kullanıyor israfın önüne geçiyoruz. İnşallah bu yolumuzu asfaltladıktan sonra çevre düzenlemelerini de en kısa sürede tamamlayacağız “dedi.
Konya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ortaklaşa ana arter caddelerin asfaltlama çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “ İlçe merkezinde olduğu gibi kırsal mahallelerimizde de yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Ekiplerimiz altyapısı tamamlanmış bölgelerimizde farklı mahallelerde tretuvar, kaldırım yapımı, sathi kaplama, yol hazırlık çalışmaları ile asfalt serimi gibi birçok çalışma yürütüyor. İlçemize ve hemşehrilerimize hizmetlerin en güzelini kazandırmaya devam ediyoruz. Amacımız, ilçemizin tüm mahallelerinin yol standardını yükseltmek. Ana arter caddelerimizde yaptığımız çalışmalarımızda Konya Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ortaklaşa çalışma yürütüyoruz. Bu çalışmalarımızda bizlere desteğini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyorum. Bu hizmetlerimizi yaparken çevreye verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz. Bu çalışmalarımızı tasarruf tedbirlerimizi göz önünde bulundurarak ihtiyaç dahilinde sezon sonuna kadar aynı yoğun tempoyla sürdüreceğiz” dedi.