AŞEVİNE DESTEK VEREN HAYIRSEVER ESNAFLARA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Yazdır / Tarih: 2020-09-17

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, aşevine destek olan hayırsever esnaflara desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Seydişehir Belediyesine ait Aşevinde günlük 400 kişiye yemek verildiğini kaydeden Belediye Başkanı Tutal, kendilerine bu konuda destek veren esnafla bir araya geldi, teşekkür plaketi verdi.
Seydişehir Belediyesi ekipleri her gün 2 öğün 3 çeşit yemeği, 400 ihtiyaçlı kişiye ulaştırıyor.
Sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal sağlıklı ve hijyenik koşullarda pişirilen yemeklerde insan sağlığının ön planda tutulduğunu kaydetti.
Günde 400 yardıma muhtaç kişiye sıcak yemek ulaştıran Seydişehir Belediyesi hayırsever esnafların destekleriyle büyümeye devam ediyor.
Hayırseverlerin gerek malzeme gerekse maddi destekleriyle ihtiyaç sahibi hemşehrilerinin hayır duasını aldıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; sizler yardımseverliğin en güzel örneğini veriyorsunuz. Hasta, yardıma muhtaç ihtiyaçlı ailelerimize, çalışma arkadaşlarımız tarafından yapılan yemekleri ulaştırıyoruz. Sizlerin sayesinde, yaptığınız yardımlar vesilesi ile yardıma muhtaç insanlarımızın sofralarına aş olarak giriyor. Biz bu anlamda hem alan el hem de veren el görevini üstleniyoruz.
Belediye imkanlarımızla, hemşehrilerimizin imkanları güzel bir işbirliğine dönüşüyor. O açıdan esnafımızın da hayırseverlerimizin de desteği çok önemli. Bu dayanışmamız her geçen gün büyümeye devam ediyor. Hayırda yarışan, destek veren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Birliğimizin, beraberliğimizin, dayanışmamızın daim olmasını diliyorum. Destek veren herkesten Allah razı olsun" dedi.