ŞEHİT MUHSİN KİREMİTÇİ CADDESİ PRESTİJ CADDE OLUYOR

Yazdır / Tarih: 2020-09-29

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesinin ortaklaşa yaptığı Şehit Muhsin Kiremitçi Caddesi, Emniyet Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Fen Lisesi’nin bulunduğu bölgeyi kapsayan 1 kilometrelik sıcak asfalt çalışması sona erdi.
Caddede incelemelerde bulanan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “pandemi döneminde birçok belediye asfalt çalışmalarında kısıtlamaya giderken Seydişehir Belediyesi olarak asfalt çalışmalarımızı arttırarak devam ediyoruz” dedi.
15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan Seydişehirli Şehit Muhsin Kiremitçi’nin isminin verildiği caddede yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, prestij caddenin Seydişehir’e hayırlı olmasını diledi.
Caddenin kısa süre içerisinde tamamlandığını belirten Başkan Tutal;” 2020 yılında şehrimizin hemen hemen her köşesinde asfalt çalışmaları yürüterek 350 bin M² sıcak ve soğuk asfalt serimi gerçekleştirdik. Bunun yanında birçok mahallemizde parke çalışmaları da yürüterek mahallelerimizi kışın çamurlu, yazın tozlu olan yollardan kurtardık. Pandemi döneminde birçok belediye asfalt çalışmalarında kısıtlamaya giderken, biz asfalt çalışmalarımıza daha da hız vererek şehrimizi daha konforlu ve daha kullanışlı yollara kavuşturmaya devam ediyoruz. 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan hemşehrimiz Şehit Muhsin Kiremitçi’nin ismini verdiğimiz caddeyi, şehidimize yakışır bir şekilde düzenledik. Çalışmaları tamamlanan caddemiz, şehrimizin gözde caddelerinden biri oldu.
Şehrimizin yeşil dokusunu korumak için ıhlamur ağaçları ve süs bitkileri ekimi yaparak peyzaj çalışmalarımıza ağırlık verdik. Seydişehirli hemşehrilerimizin hizmetine sunduğumuz prestij caddemizin yapılmasında desteklerini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’ a teşekkür ediyor, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.