BAŞKAN TUTAL, KUMLUCA MAHALLESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Yazdır / Tarih: 2020-10-02

Seydişehir Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde yürüttüğü parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor.
Seydişehir Belediyesi ekipleri, ilçe geneli ve kırsal mahallelerde yürüttüğü çalışmalarla yollara parke ve kaldırım bordür taşı döşeme faaliyetlerini sürdürüyor.
Kumluca mahallesinde devam eden parke taşı döşeme çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal; ekiplerin Çatmakaya, Gökhüyük, Kavak ve Ketenli mahallelerinde çalışmaların tamamlandığını, Kumluca mahallesinde ise çalışmaların devam ettiğini belirtti.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal yaptığı açıklamada, Seydişehir'in merkez ve kırsal mahallelerinde 2020 yılı içerisinde yürütülen çalışmaların devam edeceğini kaydetti.
Kumluca mahallesinde 7 Bin metrekarelik alanda kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, daha önceden planlanmış olan çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Ekiplerimiz Çatmakaya Mahallemizde 3 Bin, Kavak Mahallemizde 7 Bin, Ketenli Mahallemizde 10 Bin metrekare, Gökhüyük Mahallemizde 700 metre, parke taş döşeme çalışması gerçekleştirdi “dedi.
Kırsal ve merkez mahallelerde ekiplerin planlanan çalışmalar doğrultusunda yoğun çalışmalar yürüttüklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal; ekiplerimiz kırsal mahallelerimiz başta olmak üzere tüm mahallelerimizde yoğun bir şekilde asfalt ve parke taşı çalışmalarına devam ediyor. Kırsal mahallelerimizde yoğun bir şekilde parke taşı çalışmalarımız devam ediyor. Hava şartları müsaade ettiği sürece çalışmalarımız sürecek “ şeklinde konuştu.