SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ BÜNYESİNE İKİ ARAÇ KAZANDIRDI

Yazdır / Tarih: 2020-10-02

Seydişehir Belediyesi malzeme çekimi ve taşınması çalışmalarında kullanılmak üzere iki adet çekici kamyon aldı.
Büyükşehir yasası ile birlikte hizmet ağı genişleyen Seydişehir Belediyesi bünyesine 2 adet 1840 Axor çekici kamyon kazandırdı.
Seydişehir Belediyesi araç filosunu ihtiyaçlar doğrultusunda her geçen gün güçlendirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “2020 yılı hem ülkemizde hem de Dünya’da sıkıntılı geçmekte. Belediyelerde tabi ki bundan etkileniyor. Elhamdülillah biz Seydişehir ilçesi olarak belediye hizmetlerini de önceki yıllarda yaptığımız gibi aksatmadan devam ettiriyoruz. Bu çalışmalarımızda makine, ekipman ve araç ihtiyaçlarımız devam ediyor.
7 yıldır ilçe belediyemizin ve şirketimizin ihtiyacı olan iş makinaları ve araçlarını yenilemeye devam ettik. Bu hızlı çalışma periyodunda ihtiyaçlarımızda tabi devam ediyor. Bunların bir kısmını hibe, bir kısmını satın almak suretiyle bazen de yoğun çalışmada temposunda araç kiralama marifeti ile çalışmalarımızı tamamlamıştık. Araç kiralamanın da çözüm olmadığını düşünerek Seydişehir Belediyemiz ve şirketimizin bünyesine iki araç daha kazandırdık. Her geçen gün, büyüyen ve gelişen ilçemizin ihtiyaç ve hizmetleri artıyor. İlçemiz için en iyisini en güzelini yapma gayreti içerisinde çalışmalarımız sürüyor. İlçemize hayırlı olsun” dedi.