BAŞKAN TUTAL, “KAN BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN İHTİYAÇ”

Yazdır / Tarih: 2020-11-06

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çalışma arkadaşları ile birlikte kan bağışında bulundu.
Milli İrade Meydanında bulunan Kızılay Kan verme tırında kan bağışında bulunan Başkan Tutal; “kan bir gün değil, her gün ihtiyaçtır” ifadelerini kullandı.
Yeni tip koronavirüs (Kovit-19) nedeni ile vatandaşların çekimser davrandığını kaydeden Başkan Tutal; kan bağışında bulunmak önemli bir durum. Kan bağışı, sadece bir gün değil, her gün ihtiyaçtır. Her bağış, bir hayata ışık oluyor. Kızılay’ımızın acil durumlarda, afetlerde, salgınlarda devletimiz ile birlikte uyumlu bir şekilde çalışarak yaraları sarması bizleri mutlu etmektedir. Bu sebeple Kızılay’ımızın çalışmalarında bizlerin de destek vermesi, hepimiz için büyük önem taşımaktadır. Bugün çalışma arkadaşlarımla birlikte bir hayata ışık olmak için kan bağışında bulunduk. Özellikle pandemi sürecinde kan bağışının önemi daha da artmıştır. Bu vesileyle tüm Seydişehirli hemşehrilerimi belediyemiz meydanında bulunan kan bağışlama merkezinde kan bağışında bulunmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
Türk Kızılay Seydişehir Şube koordinatörü Tevfik Balcı ise; “kan bağışı önemli. Seydişehir bu konuda her zaman hassas ve duyarlı bir ilçe. Ben Belediye Başkanımız Mehmet Tutal ve çalışma arkadaşlarına vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum “şeklinde konuştu.