ZÜMRÜT YEŞİLİ SEYDİŞEHİR İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Yazdır / Tarih: 2020-11-11

Milli Ağaçlandırma Gününde “Geleceğe Nefes Ol” kampanyası kapsamında İlçe Protokol üyeleri Anabağlar Mahallesinde bulunan alanda Mavi Selvi, Ihlamur, Türk Çitlembiği, Ahlat, Dut ve Domuz Eriğinden oluşan 915 fidanı toprakla buluşturdu.
Seydişehir Orman İşletme Şefliği tarafından düzenlenen fidan dikim programına Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, gelecek nesillere daha yaşanılabilir ve zümrüt yeşili bir Seydişehir için ağaçlandırma ve yeşil alan çalışmalarına birlik be beraberlik içerisinde devam ettiklerini kaydetti.
Ağaçlandırma çalışmalarının aralıksız devam ettiğini kaydeden Başkan Tutal; “ilçemiz ormanlık alan bakımından Konya’mızın ve ülkemizin sayılı ilçeleri arasında yer almaktadır. Bu durumu daha da geliştirmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bugün “Geleceğe Nefes Ol” kapsamında ilçe protokol üyelerimiz ve vatandaşlarımızın katılımı ile 915 fidanımızı toprakla buluşturduk. Bu hafta ülke genelinde başlatılan kampanya kapsamında ilçemizde fidan dikimlerimiz devam edecek” diye konuştu.