BAŞKAN TUTAL, DUR DURAK BİLMİYOR

BAŞKAN TUTAL,  DUR DURAK BİLMİYOR
Yazdır / Tarih: 2020-12-23

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya’da yaşayan hemşehrileri ile buluşmaya devam ediyor.
Başkan Tutal, Konya’da ikamet eden çok sayıda Seydişehir’li hemşehrisinin bulunduğunu ve kendilerini ziyaret ederek karşılıklı istişarelerde bulunduklarını kaydetti.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal;” Konya’da faaliyetlerine devam eden Seydişehir merkez ve kırsal mahallelerinden olan hemşehrilerimizle ile biraraya gelerek, Seydişehir’de yapmayı planladığımız çalışmalar hakkında istişare ve değerlendirmelerde bulunduk" ifadesini kullandı.
Seydişehir’in gelişmesi, kalkınması için çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “merkezde yapmış olduğumuz çalışmaları şehir dışındaki hemşehrilerimizle de paylaşarak onlarında görüşlerini ve önerilerini alarak destekleriyle birlikte yolumuza devam edeceğiz” dedi.
Başkan Tutal; “Göreve geldiğimiz günden itibaren hemşehrilerimize vermiş olduğumuz bir sözümüz vardı. Seydişehir’i ortak akılla hep birlikte yöneteceğiz demiştik. Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda hemşehrilerimizin de fikrini alarak ortak akılla şehrimizi yönetmeye özen gösterdik. Sadece şehrimizde yaşayan değil, Türkiye’nin farklı coğrafyalarında yaşayan Seydişehirli hemşehrilerimizin de yönetimimizde söz sahibi olması için ziyaretlerimize başladık. Ben Seydişehirliyim diyen tüm hemşehrilerimizle birlikte çok güzel çalışmalara, projelere imza atacağımıza inanıyorum.
Bu vesile ile Torun Plastik, Gülmenak Reklam, Ketenli Metal, Melek Yay, Cihan Asansör, Oscar Reklam, Sertoğlu Dövme, YSN Pak, Gen Mot ve Sekizli Vinç’i ziyaret ettik.
Bu tür ziyaretlerin ve istişarelerin memleketimize hayırlara vesile olacağına inanıyorum. Hemşehrilerimize memleketimize yapmış oldukları istihdam ve üretim için teşekkür ediyorum. İlçemizde de yatırım yapmaları halinde Organize Sanayi Bölgemizde kendilerine yer tahsisi ve diğer konularda yardımcı olmaya hazırız.
Bu tip müteşebbislere yardımcı olmak için meslek edindirme kurslarımız ve gençlik kariyer buluşmaları gibi çalışmalarımızla bu tür müteşebbislerin önünü açacağız. Ülkemizin ve memleketimizin kalkınması için kardeşlerimize özverili çalışmaları, emekleri ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum“ şeklinde konuştu.