YARALI KEDİYE ZABITA SAHİP ÇIKTI.

Yazdır / Tarih: 2020-12-26

Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaralı, bakıma muhtaç sahipsiz hayvanlara sahip çıkmaya devam ediyor.
Hacıseyitali Mahallesinde esnaflık yapan Fatih Üzümcü dükkanının önünde bir aracın kediye çarparak yaralandığını gördü.
Araba çarpması sonucu yaralanan kedinin ayağının kırık olduğunu gören Üzümcü, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı telefonla arayarak durumu kendisine iletti.
Başkan Tutal, Zabıta Müdürlüğü ekiplerini arayarak kedinin bulunduğu yerde alınması ve gerekli tedavisinin yapılması için ekiplere bilgi verdi.
Ekiplere yaralı kedinin bulunduğu adrese giderek kediyi Üzümcü’den teslim alarak, veterinere götürdü. Veteriner hekim tarafında kontrolleri yapılan kedi Konya’ya gönderildi. Konya Selçukluda ayak röntgeni çekilen yaralı kedi gerekli tedavisinin yapılabilmesi için Konya Büyükşehir Belediyesi Sefaköy Hayvan Bakım evine teslim edildi. Tedavisi yapılan kedi daha sonra doğal yaşama bırakılacak.