MUHTAR VE MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Yazdır / Tarih: 2020-12-29

Gökçehüyük Mahallesi Muhtarı Mehmet Çiftçioğlu ve mahalle sakinleri Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret ederek mahallelerinde yapılan çalışmalar ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Başkan Tutal'a çalışmalarından dolayı teşekkür eden Gökçehüyük Mahallesi sakinleri; "Başkanımız sağ olsun hizmet konusunda istediğimiz istekleri yerine getirdi. Sağ olsun her zaman yanımıza gelerek bir ihtiyacımızın olup olmadığını sordu. Kendisine mahallemizde yıllardır yaşadığımız sorunlarımızı gerek muhtarımız aracılığı ile gerek kendimiz dile getirdik.
Bu talebimizi anında dikkate alarak çalışmalara başladı. Çevre düzenlemesi, parke taş serimi, yol bakım ve onarım çalışmalarının yapılmasında desteğini esirgemeyen başkanımıza mahallemiz adına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Hizmet götürme noktasında kırsal ve merkez olmak üzere 55 mahalleyi eşit gördüklerini ayrıca kırsal ve merkez mahallelerde çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Başkan Tutal; "Seydişehir'in tüm bölgelerine hizmet götürmek boynumuzun borcudur. Bizler bu makama gelirken sizlere hizmet etmek için geldik. Bu görevde olduğumuz sürece bizlere emanet edilen makamın hakkını vermek zorundayız. Allah'ın izniyle bugüne kadar hep sorumluluk bilinci ile hareket ettik ve güzel işler ortaya çıkardık" şeklinde konuştu.
Hemşehrilerinin daha rahat bir ortamda yaşamaları için hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Göreve geldiğimiz günden beri imkanlarımız doğrultusunda ilçemizin bütün mahallelerine hizmet götürme gayreti içerisindeyiz. Bizim önceliğimiz memleketimize hizmet etmektir. İlçemizin daha iyi yerlere gelebilmesi için hep birlikte uğraşıyoruz. Biz çalışmalarımızı planlamalarımız dahilinde yapıyoruz” dedi.