KOLLUK GÜÇLERİ VE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA BAŞKAN’DAN İKRAM

Yazdır / Tarih: 2021-01-03

Seydişehir Belediyesi Koronavirüsle mücadelenin daha aktif sürdürülebilmesi için uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında soğuk havada gece nöbet tutan Kolluk Güçleri ve Hastane çalışanlarına sıcak çorba ikramında bulundu.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, korona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında uygulamaya konulan sokağa çıkma kısıtlamasında kentin farklı noktalarında nöbet tutan Emniyet, Jandarma ve Sağlık personelleri için sıcak çorba hazırlattı.
Uygulama noktaları ve kent merkezinde kontrol yapan Polis Ekipleri, çevre yolu üzerinde bulunan Jandarma Personeli ve Sağlık çalışanlarını tek tek eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ a, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı eşlik etti.
Adile Baysal Aşevinde hijyenik ortamda hazırlanan çorbayı ikram eden Başkan Tutal, nöbeti başında olan personele kolay gelsin dileklerini iletti.
Koronavirüse karşı tüm devlet kurumlarının birlik ve beraberlik içerisinde özverili bir çalışma yürüttüğünü belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Bu zorlu süreci hep birlikte dayanışma içerisinde atlatacağız. Ülkemiz, tüm dünyada olduğu gibi olağanüstü bir dönemden geçiyor. Bu dönemin kahramanları olan sağlık ve güvenlik çalışanlarına ne kadar teşekkür etsek azdır. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu bu soğuk kış gecesinde sağlık çalışanları ile vatandaşların güvenliği için kontrol ve uygulama yapan polis ekiplerine moral ve destek vermek istedik ve sıcak çorba ikramında bulunduk.Bizlerin huzuru, güvenliği ve sağlığı için görev başında olan personelimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor kolaylıklar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.
Sağlık çalışanları, Güvenlik Güçleri ve hasta yakınları, kısıtlamanın olduğu soğuk kış gecesinde böyle bir hizmetin sunulmasından dolayı Başkan Tutal’a teşekkür ettiler.