SEYDİŞEHİR’DE BASIN MENSUPLARI UNUTULMADI

Yazdır / Tarih: 2021-01-11

Seydişehir’de yerel ve ulusal basında görev yapan gazetecileri Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal unutmadı.
AK Parti İlçe Başkanlığı, Şaban Cengiz Kültür Merkezinde Seydişehir’de yerel ve ulusal basında görev yapan gazetecilerle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir araya geldi.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın da katıldığı programda AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal gazetecilerin gününü kutladı hediye takdim etti.
Mesailerinin büyük bir çoğunluğunu basın mensupları ile birlikte geçirdiklerini kaydeden İlçe Başkanı Atalay;” çalışmalarınızdan ve özverinizden dolayı teşkilatım ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Çok zor bir görev yürütüyorsunuz, özellikle Seydişehir şartlarında bu iş biraz daha zorlaşıyor. Her türlü maddi ve manevi güçlükle mücadele ettiğinizin farkındayız. Elimizden geldiğince bu mücadelede sizlerle beraberiz” dedi.
Başkan Atalay, “Seydişehir hepimizin, Türkiye hepimizindir. Görüş ayrılıkları olsa dahi hepimizin memleketi Türkiye’dir. Seydişehir yerelindeki bazı konularda gösterdiğiniz hassasiyeti biliyoruz. İnşallah bu hassasiyetimizin söz konusu memleket olunca devam etmesi arzusu içerisindeyim” diye konuştu.
“Çalışan emekçi gazeteci kardeşlerimizin gününün kutlanması bile sizlerin aracılığı ile oluyor” diyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “ sizlerle çeşitli etkinliklerde bir araya geliyorduk. Fakat pandemi nedeniyle bu yıl sizler için çok etkin bir program yapamadık. Gazetecilik gerçekten zor bir meslek. Pandeminin sebep olduğu ekonomik daralmanın getirmiş olduğu sıkıntı ile zor şartlar içerisinde çalışmaya çalışıyorsunuz. Bundan dolayı bu zor imkanlar içerisinde görevinizi layıkı ile yerine getirdiğinizden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Aydın, Kadın Kolları Başkanı Fatma Aydın, Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ali Saylam, yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.