SEYDİŞEHİR HEYETİNDEN DEKAN KAHRAMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

SEYDİŞEHİR HEYETİNDEN DEKAN  KAHRAMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Yazdır / Tarih: 2021-02-03

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediye Meclis Üyeleri ve Seydişehir STK Temsilcileri, Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Ali Kahraman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kahraman’a hayırlı olsun dileklerini ileten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, birlik ve beraberlik içerisinde Seydişehir’in eğitim ve öğretim alanında daha da gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Şehirlerin gelişimi ve değişimi noktasında üniversitelerin aktif bir rol üstlendiğini belirten Başkan Tutal, “Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi, ilçemizin en önemli ve en çok öğrenciye sahip olan fakültesidir. Fakültemizin yapmış olduğu çalışmaları da yakından takip ediyor, başarılarınızla mutlu oluyoruz. Bir yandan öğrencilerimiz hem eğitim alıp hem de üretirken, bizler de belediye olarak öğrencilerimizin sorunlarını en aza indirmek için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz.
Aynı zamanda öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sağlayabilecek organizasyonlar düzenliyoruz. Sizlerle birlikte hem üniversitemizin hem de bizlerin çalışmaları daha verimli gerçekleştireceğimizi ümit ediyorum. Bu vesileyle de tekrardan yeni görevlerinizin hayırlara vesile olmasını diliyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Ali Kahraman, yerel yönetimlerle birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilen çalışmaların sürekli olarak daha verimli olduğunu belirterek konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, “Üniversitemizin şehir ile bütünleşmesi, yerel yönetimlerle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yürütmesi bizler için büyük önem taşıyor. Sizlerin desteğiyle öğrencilerimize daha kalifiyeli, daha konforlu bir eğitim hayatı sunmak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Ziyarete, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın yanı sıra, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durmuş Onar, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ayhan Gündüz, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şube Başkanı Yakup Söğüt, Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaaslan, Eğitm Birsen İlçe Temsilcisi Mustafa Ceran, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Gülpınar ve İlker Öksüz katıldı.