BAŞKAN TUTAL’DAN ÜÇ AYLAR KUTLAMA MESAJI

BAŞKAN TUTAL’DAN ÜÇ AYLAR  KUTLAMA MESAJI
Yazdır / Tarih: 2021-02-13

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Mübarek üç ayların başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Recep, Şaban ve Ramazan aylarının başlangıcı ile Regaip Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Belediye Başkanı Tutal, "Mağfiretin, bereketin ve lütfun bol olduğu üç aylara bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Regaip Kandiliyle başlayan, bin aydan hayırlı Kadir gecesiyle zirveye ulaşan kandiller zincirini içinde barındıran bu gecenin İslam alemine barış ve huzur getirmesini diler, tüm insanlığın birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.
Mübarek gün ve gecelerin insanların kalplerini yaklaştırdığını belirten Başkan Tutal; “Bir kez daha hep birlikte Allah'ın bereket, rahmet ve mağfiretinin bol bol ihsan edildiği üç aylara erişmenin mutluluğunu yaşamaktayız.
Böylesi günler kalplerimizi sevgiyle dolduran, birbirimize hoşgörülü ve saygılı olmamız gerektiğini bizlere hatırlatan, kardeşlik, arkadaşlık, yardımlaşma gibi duygularımızı artıran ve biz kullarını Allah'a yakınlaştıran günlerdir.
Manevi coşkuyu daha fazla yaşadığımız ve kendimizi günahlardan arındırmak için fırsat gördüğümüz bu mübarek günlerde duaların ve tövbelerin kabul görmesini, yüreklerin nurla dolduğu, Yüce Mevla’nın sonsuz affından merhametinden ve iyiliğinden bol bol yararlanıldığı bu mübarek gecede birlik ve beraberliğimizin artmasını temenni ediyorum. Ülkemizin ve bütün İslam âleminin üç aylarını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Yüce Mevla’dan dilerim” dedi.