KAR YAĞIŞINDA SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI

Yazdır / Tarih: 2021-02-18

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kış şartlarında sokak hayvanlarının aç kalmaması için doğaya yem ve mama bıraktı.
Seydişehir'de zorlu kış şartlarında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için Seydişehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Başkan Tutal, karla örtülü olan Kuğulu Mesire alanı, Demirciler Sanayi Bölgesinde bulunan alan ile ilçe merkezinde bulunan belirli noktalara yem ve mama bırakarak sokak hayvanlarının yiyecek sıkıntısı çekmesinin önüne geçmeye devam ediyor.
Kar yağışının güzelliklerinin yanında sokak hayvanlarının da olumsuz etkilendiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Zorlu kış şartlarında doğadaki tüm canlılarımız beslenme noktasında birtakım zorluklarla karşılaşabiliyor. Bu zorlukların önüne geçebilmek, onların yiyeceğe ulaşma noktasındaki sıkıntılarını en aza indirebilmek için özellikle bu mevsimde yoğun çalışmalarımız devam ediyor. Bugün de doğadaki tüm canlılarımız için beslenme noktalarına yiyecek temini sağlayan ekiplerimizle bir araya gelerek bu bölgelerimize yem ve su bıraktık. Ayrıca şehir merkezindeki sokak hayvanlarımız için vatandaşlarımız gerekli hassasiyeti gösteriyor. Bu hassasiyetlerinden dolayı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Özellikle zorlu kış şartlarında doğadaki tüm canlılarımızın beslenme sorununu önlemek için ekiplerimizle birlikte daha gayretli çalışmaya devam edeceğiz. Şükürler olsun ki şu an sıkıntılı bir durum yok” ifadelerini kullandı.