BELEDİYE ÇALIŞANLARINA SAĞLIK TARAMASI

Yazdır / Tarih: 2021-02-18

Seydişehir Belediyesi iştiraki olan SEBELTAŞ A.Ş. bünyesinde çalışan personel sağlık taramasından geçirildi.
Sebeltaş A.Ş. bünyesinde işçi statüsünde hizmet veren personellere akciğer grafisi ile odyometri (işitme) testi de dahil olmak üzere genel sağlık taraması yapıldı.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çalışanlarının sağlığına büyük önem verdiklerini ve periyodik olarak sağlık taraması gerçekleştirdiklerini kaydetti.
Seydişehir Belediyesinin şirketi olan SEBELTAŞ A.Ş. personellerinin akciğer grafisi, odyometri testi ve solunum fonksiyonları testlerinin de yer aldığı genel sağlık taramasının yapıldığını belirten Tutal, "Belediyemizin şirketi olan SEBELTAŞ A.Ş'de çalışan işçilerimizi risklerden korumak, onların sağlıklarını gözetmek bizim önceliğimizdir. Yapılan sağlık taramaları sonucunda çalışanlarımızın sağlıklarını gözeterek daha güvenli ve sağlıklı bir ortamda çalışmasını istiyoruz" diye konuştu.
Çalışma hayatının getirdiği sağlık sorunlarının en aza indirgenmesi, hayat kalitesi ve üretilen işin kalitesini daha da arttırmayı hedeflediklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Seydişehir Belediyesi olarak bünyemizde kadrolu ve şirket elemanı olarak çalışan işçilerimiz mevcut. İş Güvenliği noktasında zaman zaman seminerler vererek, bilgilendirme çalışması yapıyoruz. Bunun yanında rutin olarak da belirli aralıklarla sağlık ekiplerimiz işçilerimizin genel sağlık taramasını yapıyor. Sağlık sorunları olan işçilerimize gerekli yardım ve desteği sağlıyoruz. Yapılan sağlık taramaları sonucunda çalışanlarımızın daha güvenli ve konforlu bir ortamda Belediyemize hizmet üretmelerini sağlıyoruz. Bu noktada tedbirlerimizi alıyoruz" dedi