BAŞKAN TUTAL VE KAYMAKAM ERDOĞAN KOVİD- 19 AŞISI OLDU

Yazdır / Tarih: 2021-02-19

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısı oldu.
Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğünde görev yapan sağlık personelleri tarafından Kaymakam Erdoğan ve Belediye Başkanı Tutal’a yeni tip koronavirüs aşısının ilk dozu yapıldı.
Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında aşılama takvimindeki sıraya göre ilk doz aşılarını olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “ilçemizde yeni tip koronavirüs ile mücadele içerisinde rehavete kapılmadan süreci kontrollü bir şekilde yürüttük, yürütmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda aşılama uygulaması da sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere 90 yaş üzerinden başlamak suretiyle 65 yaşa kadar aşılama çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Bizler de aşılama takvimine göre sıramızın gelmesiyle birlikte aşımızı olduk. Tedbirlerimizi elden bırakmadığımız sürece güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Benim hemşehrilerimden ricam sırası gelen herkesin aile sağlığı merkezlerimizden ve hastanelerimizden randevu alarak aşılarını yaptırmalarıdır. Bu vesileyle pandemi sürecinde büyük fedakarlıklar göstererek canla başla çalışan, görevinin başında olan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum ” ifadelerini kullandı.
Kaymakam Aydın Erdoğan; "Aşılama çalışmaları ve tedbirlere riayet ederek bu salgından kurtulacağız. Sağlık Bakanlığımızın belirlemiş olduğu aşı takvimi çerçevesinde, ilk doz aşımızı olduk. Bütün vatandaşlarımıza sıraları geldiğinde aşılarını yaptırmalarını tavsiye ediyorum” dedi.