BAŞKAN TUTAL VE ATALAY KONYA’DA TEMASLARDA BULUNDU

Yazdır / Tarih: 2021-03-20

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ile birlikte Konya’da AK Parti İl Başkanlığı ve İl Müdürlükleri düzeyinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.
Yatırım ve projelerin bire bir takipçisi olan Belediye Başkanı Tutal ve Atalay, Seydişehir’de yapımı devam eden Alacabel Tüneli, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Devlet Hastanesi gibi konuların takipçisi olduklarını kaydetti.
Konya İl Sağlık Müdürlüğü ve Karayolları Bölge Müdürlüğünde temaslarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, geçtiğimiz hafta yapılan kongrede il başkanlığı görevine yeniden seçilen Konya Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı’ya da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ile Karayolları Konya Bölge Müdürü İbrahim Yaşar’ı ziyaret ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;“son günlerde kamuoyunda gündeme gelen Alacabel tünelimizin yapımı konusunun takipçisiyiz. Alacabel tünelimizin yapım çalışmaları içeride devam etmekte olup, ilerleyen günlerde çalışmalar hızlandırılacaktır. Bozkır yolu çalışmaları da yine aynı şekilde devam edecek olup hemşehrilerimizin hizmetine sunulacaktır” dedi.
Başkan Tutal ve Atalay, Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ile yaptıkları görüşmeler konusunda ise ; “Seydişehir’ de yaşanan doktor eksikliklerimiz konusunda görüşlerimizi aktardık. Seydişehir’de yapılacak olan yeni hastane binası inşaatının projesi ve 2 nolu Sağlık Ocağı inşaatının 2021 yılı içerisinde yapılması detayları konusunda bilgi alışverişinde bulunduk. İlçemize üçüncü bir 112 Acil Komuta Merkezinin yapılması konusunda birlikte hareket ederek neler yapabileceğimizin detaylarını konuştuk. Bu konuda İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç’ta bizlere gerekli desteğin sağlanacağı sözünü verdi” şeklinde konuştu.
Konya’da gerçekleştirdikleri ziyaretler konusunda Seydişehir için sevindirici gelişmeler olduğunu kaydeden Başkan Tutal; “Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyarette bizlere desteklerini esirgemeyen Konya İl Başkanımız Hasan Angı’ya, Karayolları Bölge Müdürümüz İbrahim Yaşar’a, İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç’a teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum. Seydişehir ve Hemşehrilerimiz için canla başla çalışmalarımıza ve hizmetlerimize aralıksız devam edeceğiz” dedi.